Lean Cloud Delivery

Wij zijn een softwarebedrijf uit Alkmaar. We zijn gespecialiseerd in het inrichten en beheren van softwareoplossingen in de cloud. We verzorgen trainingen, consultancy en interim management op het gebied van softwareontwikkeling.

Daarnaast kunnen we softwareontwikkeling op maat leveren met teams op afstand of op locatie. Een aantal dingen die belangrijk voor ons zijn bij onze producten en diensten zijn.

  • Een Lean & Agile mindset
  • Cloud native cultuur
  • Continuous Delivery & DevOps werkprocessen

Producten en Diensten

Cloud Migratie, Google Cloud Platform & AWS hosting, G-suite migratie en beheer, Softwareontwikkeling in op locatie of op afstand

Lean

Door gebruik te maken van concepten uit Lean Management zorgen we voor een effectieve organisatie. Dit zijn een aantal kernpunten waar we ons op richten bij het implementeren van Lean Management in een software omgeving

  • Beperk “Werk in uitvoering” (WIP limieten)
  • Visueel Management
  • Feedback uit productie
  • Lichtgewicht Change goedkeuringsproces

Cloud

Het innovatieve gedeelte van cloud is dat het grote investeringen voorkomt. Het stelt u in staat om precies te betalen naar gebruik. De combinatie van Lean met constante ‘flow’ en een Cloud gebaseerd platform is een 100% match. Het inzetten van Cloud gebaseerde diensten is daarom cruciaal in een moderne software omgeving. Gelukkig is er veel te kiezen op het gebied van cloud: “on prem” en in de “public cloud”

Delivery

De softwarewereld vandaag de dag is meedogenloos. Het maakt niet uit of u back-endservices voor een grote onderneming onderhoudt en ondersteunt, of een webplatform van welke omvang dan ook ontwikkelt: het tempo van verandering en het tempo van softwareontwikkeling is aanzienlijk toegenomen. Om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen het tempo kunnen bijhouden bieden we Consultancy services en software ontwikkeling aan op basis van Continuous Delivery aan. Met deze diensten heeft u het beste middel in handen om relevant te blijven.