ZEN Software

Workshops & Training

Uw bedrijf efficiënt laten werken, doe een workshop of training.

Wij zijn een softwarebedrijf uit Alkmaar. We zijn gespecialiseerd in het inrichten en beheren van softwareoplossingen in de cloud. We verzorgen trainingen, consultancy en interim management op het gebied van softwareontwikkeling. Daarnaast kunnen we softwareontwikkeling op maat leveren met teams op afstand of op locatie.

Multi-cloud Introduction

Als onderdeel van het Data Science traject bij Young Mavericks verzorgde ZEN Software een introductie in Multi-Cloud. Hoe kan je cloud inzetten in Data Science en welke keuzes zijn er op het gebied van Cloud als toolset.

Plan een presentatie

Lean Software Development

Teams moeten leren samen te werken in een Lean omgeving. Deze workshop voor teams kan uw organisatie een kickstart geven op het gebied van Lean Softwareontwikkeling. In een veilige leeromgeving kunnen teams samenwerking in een team observeren en leren hoe de teamdyanamiek bij Kanban anders is dan bij Scrum of waterval.

Plan een workshop

Lean, Scrum & DevOPS

Verbeter de manier van samenwerking en naar productie gaan van changes van uw software met een Introductietraining Scrum & Lean. Daarnaast kan ZEN Software teams helpen met Continuous Delivery en de nodige training geven of begeleiden met een Cloud gebaseerde CI/CD pipeline als Workshop

Plan een workshop